Lynn's Granola

Osteopaat en voedingsdeskundige én fiere maker van ambachtelijke granola
Maker
Lynn De Merlier
Bautschoot
5 bus 2
9160
Lokeren
lynn@lynnsgranola.com
0497/53.61.21
Ik werk met: 
Eten & Drinken

Lancering Lynn's granola

1Puur natuur
Lynn’s Granola bevat alleen gezonde en natuurlijke ingrediënten. Mijn granola is vrij van gluten, bewaarmiddelen, toegevoegde suikers, kleur- of smaakstoffen. Puur natuur dus. En dat proef je!

2Smaaksensatie
Neem je een hap van mijn lekkere en gezonde granola? Maak je dan maar klaar voor een wowgevoel! Want mijn Totally Nuts– en Crazy Chocolate-granola zorgen voor een ware smaaksensatie.

Totally Nuts-granola bevat alleen gezonde en natuurlijke ingrediënten: havervlokken, cashewnoten, geraspte kokos, agave, paranoten, amandelen, veenbessen, walnoten, hazelnoten, zonnebloempitten, pompoenpitten, hennepzaad, lijnzaad, sesamzaad en kaneel.

Crazy Chocolate-granola is glutenvrij en bestaat uit 100 procent natuurlijke ingrediënten: havervlokken, cashewnoten, geraspte kokos, agave, donkere chocolade, cacaopoeder, gojibessen en vanille.

3Handgemaakt
Elke granola is ambachtelijk, lokaal en with love bereid. De ingrediënten zijn met zorg en eerbied uitgekozen. Ik volg persoonlijk en van dichtbij het productieproces. Het resultaat? Kwaliteitsvolle granola met een unieke smaak!