Nancy Aillery Jewelrydesign

juweelontwerper
Designer
nancy aillery
toeffelhoek
1
2531
vremde
nancy@aillery.be
0475304830 034556650
Ik werk met: 
(Edel)metaal
(Edel)steen

Na haar opleiding schaafde Nancy Aillery haar kennis bij in verschillende ateliers en als juwelenontwerpster bij (inter)nationale bedrijven.

In 1987 ging ze van start met haar eigen Nancy Aillery Jewelry Design. Ze creëert hedendaagse, handgemaakte designjuwelen, vooral in goud.
Haar creaties zijn zuiver, krachtig en soms architecturaal.

Nancy Aillery: “Ik werk het liefst met geel of wit goud. Dat is voor mij een écht edelmetaal dat altijd mooi blijft. Een juweel is een emotie die wordt vastgelegd in een onvergankelijk object. Een juweel geven, is emotie geven. Elke creatie is uniek en heeft een persoonlijk karakter, al dan niet gecombineerd met edelstenen, kleurstenen, diamant of parels.”

Ouderwetse juwelen transformeren tot eigentijds design.Nancy Aillery ontwerpt niet alleen nieuwe juwelen, ze legt ook enorm veel creativiteit in transformaties.
Nancy Aillery: “Bij transformaties vertrek je van bestaande juwelen waaraan je iets verandert zodat ze een verrassend nieuwe look krijgen. Juwelen die een belangrijke sentimentele waarde hebben, blijven voor de drager herkenbaar. Met soms zeer eenvoudige ingrepen kan je bepaalde juwelen budgetvriendelijk, snel en esthetisch moderniseren.”

Nancy Aillery biedt een extra kwaliteitsgarantie. Elk juweel wordt voorzien van de gehalte- en meesterstempel, die de originaliteit van het juweel garandeert alsook de echtheid van het goudgehalte.

nancy@aillery.be
www.aillery.be(nieuwe site bijna klaar voor lancering)

nancy aillery
toeffelhoek 1
2531 vremde